Regnet öser ner

Mattias heter jag och har fått äran att skriva här på vandraifjällen. En lördag som denna när regnet öser ner ute är dagar när kreativiteten flödar och det finns tid över för att planera sommarens äventyr, små som stora.

 

Vandra i fjällen betyder mycket, både ladda batterier men även att njuta

Ett av de äventyr som jag och min bror planerar att genomföra är att vandra Ammarnäs – Hemavan, en nätt vandring på 78km. Eftersom vi bor så långt ifrån varandra så har vår planering skett genom, email, sociala medier och telefon hittils, Nedräkningen har börjat, 5 veckor kvar…

Bild och vandringsreportage utlovas, följ mig på min instagram outdoor80

Mattias

Mattias

Församlingspedagog at Svenska Kyrkan
36år , 5 barnspappa, vandra i fjällen och vistas i naturen, klättring, foto och bildbearbetning
Mattias

2 thoughts on “Regnet öser ner

    1. Titta på karta över det område som vi ska vandra i har vi ej gjort ännu tillsammans. Lite svårt att göra det via telefon eller sociala medier. Vi kommer träffas längre fram och titta på det. Min bror får lita på min kunskap.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *