Regn hos mig

Idag har det varit en dag fylld av regn och åter regn.
Ljudet av regn är rofyllt och hoppfullt. Regnet är också en central del i att vår planet fungerar och är grunden till att växter och natur har möjlighet att växa. Detta faktum är svårt att komma ihåg när man är ute och vandrar med regnet vällande ned i nacken för att man glömt fälla upp huvan på jackan.

I vilket fall så är en regnig dag en utmärkt ursäkt för att vara hemma och planera för framtida trevliga upptåg. Själv tycker jag mycket om att planera och tar på sätt och vis ut en del av glädjen med turen i förtid. Men när inte ens tankar på framtida turer kan lyfta humöret så brukar jag kolla på bilder från soliga dagar.
Vårljuset är speciellt för mig och har ett mytiskt skimmer över sig. Jag kan tänka mig Gandalf en tidig morgon med pipan stoppad och klar. För några dagar sedan var det en sådan morgon med fantastiskt vårljus.

Solen lyser fram mellan höga tallar. Längst fram i bilden ligger en stor sten.

 

En annan sak som får mig på bra humör är bra tv-serier. Rent objektivt är Firefly den bästa serien någonsin. Så för att förgylla din och min dag lite extra så kommer här ledmotivet från Firefly – Mal’s song.
Njut och låt detta skingra regnmolnen.

Allt gott.

/Johan

Följ mig!

Johan

En tvåbarns pappa som gillar hårdrock, böcker och äventyr i naturen.
Följ mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *